BTW-nummer, bedrijfsnaam of personen gratis opzoeken

Zoek de financiële situatie op van mogelijke klanten, leveranciers of zakenpartners door officiële informatie en kerncijfers te raadplegen.

Met officiële bronnen

NBB
KBO
FOD Justitie

SEARCH

Zoek naar bedrijven en personen

Vind snel en efficiënt Belgische bedrijven en hun bestuurders met onze geavanceerde zoekfunctie. Gebruik filters zoals stad, activiteit of bedrijfsnaam om specifieke ondernemingen en personen te ontdekken.

Ondernemingen
Verken diepgaande informatie over ondernemingen. Ontdek hun financiële geschiedenis, bestuursstructuur, laatste publicaties en andere vitale bedrijfsgegevens voor een uitgebreide analyse.
Personen
Vind gedetailleerde profielen van individuele bestuurders. Ontdek hun betrokkenheid bij verschillende bedrijven, hun rol in deze organisaties en hun investeringsgeschiedenis voor een compleet beeld van hun zakelijke activiteiten.
Uitgebreid zoeken
Maak gebruik van uitgebreide zoekfilters om potentiele klanten of partners te identificeren. Filter op financiële prestaties, bedrijfsactiviteiten of geografische locatie voor gerichte en effectieve zoekresultaten.
Product screenshot

SPIDERWEB

Vind connecties tussen personen en bedrijven

Ontdek de verborgen netwerken en relaties tussen personen en bedrijven met onze innovatieve Spiderweb-tool. Visualiseer de connecties en invloedssferen binnen de bedrijfswereld, en krijg een helder beeld van hoe individuen en organisaties met elkaar verbonden zijn.

Bestuursmandaten
Ontdek de bestuursmandaten van individuen in verschillende bedrijven. Krijg inzicht in hun rollen en verantwoordelijkheden binnen de bedrijfswereld en hoe deze posities hun zakelijke netwerken beïnvloeden.
Aandeelhouderschappen
Bekijk de aandeelhoudersstructuren en verken wie de belangrijkste aandeelhouders zijn in bedrijven. Analyseer hoe aandeelhouderschappen de bedrijfsdynamiek en besluitvorming beïnvloeden.
Product screenshot

UPDATES

Krijg meldingen bij nieuwe publicaties

Blijf altijd op de hoogte met real-time updates. Volg bedrijven en personen en ontvang automatische meldingen bij nieuwe jaarrekeningen, Staatsblad publicaties, of wijzigingen in bestuursmandaten. Zo mist u nooit belangrijke informatie over de entiteiten die voor u van belang zijn.

Jaarrekeningen
Ontvang meldingen zodra nieuwe jaarrekeningen van gevolgde bedrijven worden gepubliceerd. Houd de financiële gezondheid van deze ondernemingen nauwlettend in de gaten.
Staatsblad publicaties
Wees de eerste om te weten over nieuwe publicaties in het Staatsblad gerelateerd aan uw gevolgde entiteiten. Blijf geïnformeerd over officiële aankondigingen en veranderingen.
Wijzigingen in mandaten
Krijg directe updates over wijzigingen in bestuursmandaten bij de bedrijven en personen die u volgt. Volg de dynamiek van leiderschap en bestuurswisselingen op de voet.
Product screenshot

LISTS

Creëer eigen lijsten van bedrijven

Personaliseer uw ervaring door eigen lijsten te creëren. Selecteer en organiseer bedrijven op basis van uw criteria en behoeften. Genereer aangepaste rapporten van deze lijsten, die u kunt exporteren en delen voor efficiënt zakelijk beheer en analyse.

Lijstbeheer
Beheer en organiseer uw lijsten met gemak. Voeg nieuwe bedrijven toe, verwijder ze, of pas uw lijsten aan naar uw zakelijke vereisten en voorkeuren.
Rapportgeneratie
Genereer gedetailleerde rapporten van uw lijsten, inclusief financiële overzichten, bestuursstructuren, en meer. Gebruik deze rapporten voor diepgaande analyse of deel ze met uw team of stakeholders.
Exporteren en delen
Exporteer uw lijsten en rapporten in verschillende formaten, zoals PDF of Excel, voor eenvoudige distributie. Deel waardevolle inzichten en data met collega's of zakelijke partners met slechts enkele klikken.
Product screenshot

Data waarop u kan vertrouwen

Officiële gegevens van onderneming zoals hun jaarrekeningen en publicaties worden automatisch opgeslagen en zichtbaar in deze applicatie.

Ondernemingen
1.24M+
Publicaties
5.78M+
Jaarrekeningen
6.01M+
Personen
666K+

Klaar om te starten?

Zoek de financiële situatie op van mogelijke klanten, leveranciers of zakenpartners door officiële informatie en kerncijfers te raadplegen.

App screenshot